Партизани знайшли базу росіян у Тольятті (фото)

Українські партизани виявили російську військову базу в Тольятті, де, ймовірно, знаходяться різні види боєприпасів. Інформацію про це повідомляє видання "Атеш".

За даними повідомлення, агенти української розвідки, які діють у Тольятті, передають інформацію про розташування російських військових об'єктів. Одним з таких об'єктів став військовий об'єкт у Кунеївському лісі, на який була проведена рейдова операція.

Зазначається, що територія бази оточена колючим дротом і обладнана камерами спостереження та іншими засобами безпеки. Також варто відзначити, що об'єкт є повністю автономним і має власну систему водопостачання та водосховище.

За отриманою інформацією, на базі зберігаються різні види боєприпасів.

Блок галереї

Раніше було повідомлено, що партизани зайнялися розвідкою російського військового центру Військово-Морських Сил окупантів у Феодосії.

Варто зазначити, що Росія вже 637 днів веде повномасштабну війну проти України. За минулу добу відбулося 48 військових зіткнень.

Силами оборони здійснено авіаційний удар по пункту управління, шість ударів по районах концентрації особового складу, озброєння та військової техніки, а також два удари по зенітно-ракетних комплексах противника.

Ракетні війська здійснили удар по пункту управління, трьом районам концентрації особового складу, озброєння та військової техніки, а також двом складам боєприпасів противника.