П'ять хвороб, які помолодшали: про які йдеться

П'ять хвороб, які помолодшали: про які йдеться

Сучасні технології кардинально змінили життя людей. Ми можемо вирішувати одночасно купу завдань, не виходячи з дому.

Але малорухливий спосіб життя призвів до розвитку багатьох захворювань. І нагірше те, що на них страждають люди у молодому віці, пише healthday

Розкажемо про п'ять з них Геморой

Захворювання пов'язане із патологічним збільшенням гемороїдальних вузлів. Розвивається через сидячий спосіб життя. Раніше з проблемою частіше стикалися офісні працівники та далекобійники. Зараз проблема дуже поширена з'явилася у геймерів і тих, хто годинами проводить перед комп'ютером заради розваги.

Синдром хронічної втоми

Сучасні молоді люди не вміють правильно відпочивати. Після важкого робочого дня вони вважають за краще погортати стрічку соціальної мережі або пограти в улюблену онлайн-гру. В результаті мозок практично не відпочиває. Все це призводить до хронічної втоми та дратівливості.

Депресія

Цей неприємний стан випливає із попереднього. Постійна втома може спричинити невроз. Якщо вчасно не вжити заходів, розвиватиметься депресія, яка потребує тривалого лікування. Не варто доводити до цього.

Потрібно навчитися якісно відпочивати та більше часу проводити на свіжому повітрі без смартфона та соціальних мереж.

Варикозне розширення вен

Тяжкість у ногах і судинна сіточка ці симптоми можуть свідчити про початкову стадію варикозної хвороби.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

А призводить до її розвитку сидячий та малорухливий спосіб життя.

Сколіоз

Викривлення хребта часто спостерігається у представників сучасної молоді через тривале сидіння за комп'ютером.

Варто більше рухатися та займатися гімнастикою. Інакше незначні проблеми зі здоров'ям спричинять серйозні неприємності.

Кількість випадків захворювання на варикозне розширення вен зросла у 30-річних людей. Через те, що варикоз помолодшав, лікарі почали бити на сполох, бо ним страждали переважно люди похилого віку.

Причиною цього недугу став малорухливий спосіб життя, який призводить до збільшення венозного тиску в ногах. Люди переходять на сидячий спосіб життя: в транспорті, на роботі чи навчанні. Переважну більшість свого часу люди проводять сидячи за комп'ютером чи лежачи з телефонами в руках.

Читайте також: