Помер актор, який зіграв Дамблдора у "Гаррі Поттері"

Ірландський та британський актор Майкл Гембон, відомий роллю професора Дамблдора у фільмах про Гаррі Поттера, помер у 82 роки.

Видання Daily Mail повідомляє, що знаменитість помер у лікарні в присутності дружини та сина. Зазначається, що Гембон був хворий на пневмонію.

"Улюблений чоловік і батько Майкл мирно помер у шпиталі після нападу пневмонії, поряд з його ліжком перебували дружина Енн та син Фергюсон", йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Майкл Гембон був одним із найбільш шанованих британських акторів і носив звання Командора Ордену Британської імперії з 1998 року. Він став відомим завдяки ролі професора Альбуса Дамблдора в шести з восьми фільмів про Гаррі Поттера. Майкл Гембон також знявся у фільмі "Фантастичний містер Фокс", зіграв французького детектива Мегре та знявся у фільмі "Співаючий детектив".

Актор є багаторазовим номінантом премій "Еммі", "Золотий глобус", БАФТА та інших.

22 серпня помер італійський співак і автор пісень Тото Кутуньо. Йому було 80 років. Співак помер близько 16:00 за європейським часом у лікарні Сан-Раффаеле в Мілані. Він довго хворів, останні місяці Кутуньо ставало все гірше.