Прийом заявок відкритий: українці можуть отримати 10 800 гривень

Україна відкриває прийом заявок на нову грошову допомогу

В Україні розпочався прийом заявок на отримання нової грошової допомоги у розмірі 10800 гривень. За інформацією благодійного фонду "Стабілізейшен Супорт Сервісез", заявки приймаються від мешканців Високопольської громади Херсонської області.

Допомога складає 3600 гривень на місяць на одну особу, і можна її отримувати тривалістю до трьох місяців. Не обмежується кількість членів сім'ї.

БТ "БФ ССС" одразу виплатить допомогу за всі три місяці, отримуючи кожен зареєстрований 10800 гривень.

Проте, мешканці, які отримували багатоцільову грошову допомогу від інших організацій протягом листопада 2023 - січня 2024 року, не зможуть скористатися цим проектом.

Щоб отримати допомогу, необхідно мати документи, що підтверджують особу, і відповідати критеріям, зазначеним у програмі. До пріоритетних категорій отримання допомоги належать сім'ї з низьким рівнем доходу, сім'ї з одним батьком, сім'ї з трьома або більше дітьми, вагітні жінки, люди з проблемами здоров'я, постраждалі від конфлікту, люди з інвалідністю, а також люди похилого віку.

Реєстрація на отримання грошової допомоги відбуватиметься у Високопольській громаді Херсонської області з 12 лютого. Для отримання додаткової інформації можна звернутися до гарячої лінії, номер якої - 0800332740.

Також в половині українців пенсії підвищать на 900 гривень.