Продюсер Полякової сказав, скільки співачка заробила на прокурорському весіллі

Продюсер Михайло Ясинський розповів про те, скільки грошей Оля Полякова заробила на шумному весіллі Ростислава Ільницького та Роксолани Москви, колишньої працівниці ДБР.

Під час інтерв'ю Славі Дьоміну, він розповів, що більша частина отриманих грошей йде на роботу команди і до фонду артистки.

Ясинський наголосив, що не можна стверджувати, що він виправдовується, або намагається уникнути відповідальності. Він просто пояснює, як працюють певні процеси. Сума, яку заробила Оля, перевищує $25 тисяч або $10 тисяч. Однак, це не означає, що вона легко витратила всі гроші. До цього питання можна буде отримати відповідь під час концерту.

Також, Михайло пояснив, що такі великі заходи єдиний шлях для артистів заробити гроші.

У своїй наступній заяві, він зауважив, що подібні заходи є невід'ємною частиною життя в Україні. Є багато людей, які заробляють різними способами - хтось за кордоном, хтось в Україні. Це правда життя, навіть якщо вона не дуже приємна. Мафіозні зв'язки, отримання грошей від хабарників і т.д. - це проблеми нашої економіки і нашої свідомості.

7-8 жовтня екс-прокурор Ільницький влаштував дводенне розкішне весілля з Роксоланою Москвою, колишньою працівницею ДБР. У святкуванні брали участь відомі артисти, такі як Пономарьов, Оля Полякова та гурт "Дзвони сонця". Ведучим виступив Григорій Решетнік. У другий день святкування для гостей розважав Дзідзьо. На весіллі було запрошено близько 500 осіб, повідомили ЗМІ.