Пропагандист Шарій виявився членом Міжнародної федерації журналістів

Проросійський блогер Анатолій Шарій, який підозрюється у державній зраді, за інформацією Інституту масової інформації (ІМІ), може бути членом Міжнародної федерації журналістів. За даними ІМІ, Шарій надіслав листа до міжнародних медійних організацій, в якому просить про підтримку через загрози, що йому нібито надійшли у зв'язку з розслідуванням діяльності наркокартелів у Європі.

В листі, Шарій посилається на своє членство в Міжнародній федерації журналістів і стверджує, що він був нападений як журналіст в Європі. Поки що не відомо, чи є ця інформація правдивою, так як ІМІ звернулося до Міжнародної федерації журналістів для отримання коментаря.

На початку жовтня віллу Анатолія Шарія і його родини в Іспанії було обстріляно коктейлями Молотова. Раніше розповідалося, що Шарій стане під суд за звинуваченням у державній зраді, а його офіс генерального прокурора звинувачує в організації проросійських акцій та поширенні антиукраїнської пропаганди з-за кордону.

Служба безпеки України також додала до списку підозрюваних Шарія, якому вони звинувачують у допомозі ФСБ у створенні підроблених відео з допитів українських полонених.