Прослушка в кабінеті Залужного: Генштаб зробив заяву

У приміщеннях, призначених для роботи головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та працівників Апарату забезпечення його діяльності, виявлені пристрої для прослуховування. Цю інформацію підтвердив Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що під час планової перевірки приміщень учора в одному з місць дислокації було знайдено елементи обладнання для зняття інформації.

«Пристрої для прослуховування були встановлені у приміщеннях, призначених для роботи Головнокомандувача Збройних Сил України та працівників Апарату забезпечення його діяльності», – повідомили з Генштабу.

Інформацію передали Службі безпеки України для дослідження обставин інциденту, його наслідків та осіб, які могли мати стосунок до цього.

Нагадаємо, що вчора у ЗМІ з'явилася інформація про те, що у кабінеті головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного виявили «прослушку». Виявлені пристрої для зчитування інформації складаються з частин невідомого походження, що ускладнює ідентифікацію тих, хто встановив ці пристрої.

За даними СБУ, «прослушку» виявили не в кабінеті Валерія Залужного, а в одному з приміщень, яке в подальшому могло використовуватись ним для роботи.