Радник нового президента Аргентини має тюремне татуювання російською

Повідомляється, що на руці консультанта нового президента Аргентини Хав'єра Мілея - Сантьяго Капуто, було помічено тюремне татуювання, написане російською мовою. Про це повідомляє видання Noticias.

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на татуювання Капуто. На його руці було написано (мовою оригіналу): "Хата, дача и сберкнижка, катер, тачка и гараж успокоит мою блаж".

За інформацією видання, ці слова він позичив з книги "Російська кримінальна енциклопедія татуювань", яку отримав у подарунок від друга. У цій книзі представлені сотні фотографій російських злочинців та пояснення до кожного татуювання.

На запитання журналістів Noticias Капуто не розповів, для чого вирішив зробити собі тюремне татуювання і чому використав російську мову. Видання зазначає, що спосіб життя Сантьяго Капуто важко назвати здоровим: він курить багато, мало спить і займається мотоциклами майже все своє вільне час.

Нагадаємо, що 19 листопада Аргентина обрала новим президентом лібертаріанця Хав'єра Мілея. За результатами підрахунку голосів після другого туру виборів у неділю, Мілей отримав 56% голосів. Його опонент, міністр економіки Серхіо Маса, отримав 44% голосів.