Росія боїться українського підпілля в Криму ‒ ЦНС

У Криму, який знаходиться під тимчасовою окупацією Росією, російські загарбники посилюють адміністративно-поліцейські заходи для боротьби з українським підпіллям. Основною метою ворога є придушення активності і підвищена ефективність руху опору на півострові. Про це повідомило Центр національного спротиву.

Окрім цього, окупанти посилили контррозвідувальний режим з метою виявлення та придушення українського підпілля. За даними Центру національного спротиву, протягом останнього місяця спостерігалась тенденція до зростання кількості цивільних осіб, які перетинають підконтрольні окупантам пункти пропуску на адміністративній межі між окупованим Кримом та Херсонською областю. Кількість таких осіб складала близько 15 тисяч на добу.

Агенти підрозділу "АТЕШ" вдалося проникнути на Євпаторійський авіаційний ремонтний завод Російської Федерації, який знаходиться в окупованому Криму. Там активісти військового партизанського руху виявили машини, призначені для будівництва поромних і мостових переправ.