Росія скаржиться на масовану атаку безпілотників

У ніч на 26 листопада, в Росії було заявлено про спробу масової атаки безпілотниками, про це повідомив мер Москви Сергій Собянін.

За його словами, дрони, що направлялися до Москви, були збиті біля Наро-Фомінська та Одинцовського міського округу Підмосков'я. Крім цього, кілька безпілотників були перехоплені та знищені в Брянській, Тульській та Калузькій областях за допомогою ППО.

Раніше повідомлялося, що вночі 24 листопада, у Росії стався ще один спроба атаки безпілотником на військову частину в селищі Котлубань Волгоградської області.

Зазначається, що загалом в напрямку даної частини летіло три безпілотники літакового типу, проте всі вони були знищені за допомогою засобів радіоелектронної боротьби.

Один з безпілотників все ж таки впав на території частини та спричинив вибух.

Ця ж військова частина вже була атакована вночі 16 листопада, коли сталася вибух та пожежа. ЗМІ повідомили, що через удар безпілотником спалахнув склад з боєприпасами.

Відзначимо, що Офіс президента України відреагував на ворожу атаку на Київ 25 листопада. Голова Офісу президента, Андрій Єрмак, заявив, що Росія отримає відповідь за удар по столиці України.

Зазначивши, що зараз Росія, так само, як і в 30-ті роки минулого століття, веде війну з цивільним населенням України.