Росіяни вночі атакували країну дронами і авіаракетою Х-59

У ніч на 29 жовтня російські окупанти здійснили наступ на Україну за допомогою п'яти ударних БпЛА типу Shahed та керованої авіаційної ракети Х-59.

Атака була здійснена з південно-східного напрямку, з території Росії, зі сторони Приморсько-Ахтарська.

Керовану ракету Х-59 випустили з літака Су-34, який діяв з повітряного простору Бєлгородської області РФ. Ракета була спрямована на об'єкти в Миргородському районі Полтавської області. Попередньо атака не призвела до втрат і серйозних наслідків.

Всі ударні БпЛА противника були знищені Повітряними силами ЗСУ, які виполнили важку роботу у Миколаївській, Запорізькій та Хмельницькій областях. В боротьбі зі збройними дронами брали участь тактична авіація та зенітні ракетні війська.

Приєднуйтесь до нашого телеграм каналу новин - INKORR

Попередньо Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу ударів дронами-камікадзе.

У ніч на 29 жовтня у деяких областях була оголошена повітряна тривога через загрозу ударів безпілотників. Близько 4:00 стало відомо, що ці дрони знаходяться в Хмельницькій області та направлені на захід. Однак о 5:10 повітряну тривогу було скасовано.

Сьогодні вночі російські окупанти знову атакували Україну, використовуючи п'ять ударних БпЛА типу Shahed-136/131. Всі ці дрони були знищені нашою протиповітряною обороною, повідомило Генеральне штаб-уранці.