Руїни Бахмута та навколишніх сіл показали з висоти пташиного польоту

Бахмута фактично більше не існує. Замість міста залишилась суцільна руїна.

Така ж ситуація й у навколишніх населених пунктах ‒ російські загарбники вщент знищили Кліщіївку, Андріївку та інші селища. Про це свідчать зроблені з квадрокоптера кадри, які опублікували в Instagram військкори-фотографи Костянтин та Влада Ліберови.

"Є речі, коментувати які не просто важко. Ти наче втрачаєш можливість мовлення. В голові та серці просто вир емоцій. Лють. Біль. Ненависть. Жага помсти", ‒ йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Одна з підписниць Олена впізнала на фото свій побитий та обгорілий дім у Бахмуті. Про це вона вказала у коментарі.

"Дуже шкода. Там залишились всі наші спогади. Не вивезли альбоми дитинства, весілля батьків, та багато пам'ятних речей нашої родини. Все залишилось в пам'яті. Заплющую очі і починаю згадувати", ‒ пише Олена.

На фото зі знищеної окупантами Кліщіївки видно на тлі зруйнованої церкви український прапор. Фотографи також показали, який вигляд нині має село Андріївка та його околиці. Земля там ‒ наче решето.

"Щось обовʼязково відбудується. А щось, як маленькі села, які ви бачите на фото. На жаль, в нас немає відповіді на це питання. Не толеруйте ворога. Памʼятайте, хто це зробив з нами. Бо інакше наші діти будуть проходити через те саме, що й ми", ‒ пишуть фотографи.

Російські загарбники зосередили на Бахмутському напрямку близько 50 тисяч військових. Там окупанти намагаються відновити втрачені позиції. Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

За добу на цьому напрямку ворог здійснив 544 обстріли позицій українських військових.