Сексологиня вказала, як жінкам досягти піку насолоди

Вчені дійшли єдиної думки, що популярна точка G у жінок це частина клітора, а вагінальний оргазм просто соціальний конструкт.

Але в суспільстві досі блукає примара. Раптом вагінальний оргазм досягається стимуляцією інших зон піхви? Ні, адже у вагіни майже немає нервових закінчень, каже сексологиня Євгенія Остапова.

"Чи відчувають жінки тампон чи менструальну чашу всередині? Більшість жінок дадуть відповідь ні. Безумовно, сенситивність можна тренувати (мастурбація на допомогу), але не там, де зроду немає і не було нервових закінчень. Чутливість підвищена лише у першій третині вагіни, саме там, де розташовані цибулини клітора. Таким чином клітор перемагає у битві оргазмів як не крути жінку, з якого боку до неї не підходь, саме від клітора залежить досягнення піку насолоди", - зазначила Євгенія Остапова.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Існує кілька способів пестощів, масажування або погладжування клітора. Можна робити кругові рухи чи поплескування: покладіть великий та вказівний пальці на клітор і переміщайте пальці вперед-назад.

Додайте кругові рухи, варуючи темп і тиск за бажанням. Яскравий оргазм вам забезпечено.

Майже 80% жінок відчувають труднощі з досягненням кульмінації через дії партнера. Або просто не знають своє тіло.

Брак мастила - одна з причин. На його утворення впливає порушення гормонального балансу, психологічні чинники, неправильний питний режим, прийом ліків, хронічні захворювання. А ще відсутність прелюдії або вона занадто коротка. Тобто жінка не встигає добре збудитися.