Синоптики оновили прогноз на неділю

У неділю, 29 жовтня, в Україні очікується тепла погода без опадів, але з сильними шквалами в деяких районах, за даними синоптиків.

За повідомленнями Укргідрометцентру, більшість регіонів країни будуть мати суху та хмарну погоду з проясненнями.

Протягом ночі в західних і Житомирській областях пройшов невеликий дощ, тоді як на північно-східній частині України та в Карпатах очікуються сильні пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с.

Протягом дня температура повітря очікується в межах +16...21°C. В північній та східній частині України температура прогріється до +10...15°C. Однак, на Чернігівщині та Сумщині місцями температура становитиме всього +6...9°C.

У Карпатах очікується температура +7...12°C.

У Київській області погода буде хмарною з проясненнями, без значних опадів. Вітер буде панувати з заходу зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура повітря у Києві становитиме +10...15°C.

Неділя, 29 жовтня, обіцяє бути чудовим синоптичним днем. Погода буде сухою, сонячною та теплою. Якщо ви плануєте провести час на відкритому повітрі, рекомендується обрати неділю. Вже в суботу на півночі та заході України можливі дощі, але в центральних, східних та південних регіонах буде сухо та тепло. Наступний понеділок також буде сонячним. 30 жовтня очікується температура +17...22°C.