Скоро Різдво. Чи варто вірити у диво?

Українці асоціюють період різдвяно-новорічних свят з часом чудес. Однак, в складні часи, чи варто вірити в чудеса і розраховувати на них?

Ми не можемо заперечувати існування чудес, оскільки Господь нам декілька разів приносив їх. Історії про чудесне одужання, які творив Спаситель, свідчать про це. Ми також знаємо, що Господь відповідав на молитви і творив чудеса через вірних. Багато з нас також були свідками чудес і надзвичайної допомоги Бога під час свого життя.

Важливо пам'ятати, що Бог єдиний, Хто творить чудеса, і ми маємо бути вдячними Йому за зцілення, порятунок і свободу, які здавалися неможливими. Хоча Він часто діє через людей, які є Його інструментами, кожне чудо, яке ми бачимо, не має нічого спільного з магією чи обставинами. Воно є втіленням Божого милосердя, яким Він щедро нас благословляє.

Знаючи, що кожне чудо в нашому житті є даром від Бога, ми повинні не просто вдячні за Його благодіяння, але й вчитися з кожного чуда, якими стаємо свідками, постійно розвиватися і зростати. Таким чином, ми можемо стати інструментами Божої благодаті і допомагати іншим.

Читайте також:
  • 25 грудня чи 7 січня? Стало відомо, коли українці святкуватимуть Різдво у 2023 році
  • Фіни розлютилися на НАТО через казус із Санта-Клаусом
  • Скільки українців планують приїхати з Польщі додому на Різдво
  • NASA показало "різдвяну ялинку" у космосі