Сморід із сміттєвого відра зникне, якщо зробите одну хитрість із содою

На кухні найчастіше неприємний запах доноситься із сміттєвого відра.

Однак існує простий спосіб, який допоможе вирішити проблему. Gazeta.ua розповість про нього.

З неприємним запахом допоможе боротися звичайна харчова сода. Якщо її використовувати, ви зможете ставити сміттєве відро в будь-якому місці і не боятися нашестя тарганів.

Як позбутися неприємного запаху в контейнері за допомогою соди

Просто насипте невелику кількість харчової соди на дно відра відразу після того, як викинули переповнений сміттєвий пакет.

Достатньо буде столової ложки соди. Після цього можете сміливо "одягати" чистий пакет на відро.

Порошок буде миттєво вбирати в себе всі неприємні запахи і вони не будуть поширюватися в приміщенні. Не поспішайте насипати соду у відро. Спочатку потрібно переконатися, що ємність дійсно чиста. Якщо всередині є рідина чи бруд від сміття, важливо їх прибрати, потім просушити відро і лише після цього сипати соду.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Харчову соду не можна використовувати, якщо викидаєте сміття в металеве відро. На такій ємності через той же двовуглекислий натрій з'являтиметься іржа. Тому содовий компонент можна застосовувати лише на пластикових відрах. Або насипте соду в мішечок, лише після цього її можна відправити на дно металевого сміттєвого відра, так іржа не з'явиться.

Деякі господині застеляють дно відра газетою. Вона вбирає рідину, якщо сміттєвий пакет протікає. Відповідно, на кухні не буде неприємного запаху.

Підтримувати чистоту в туалетній кімнаті можна не лише магазинними засобами. Не менш ефективними є і народні методиДопоможе покращити запах у туалеті і збереже домашній бюджет звичайний лавровий лист. Для усунення неприємного запаху його можна використовувати двома способами.