Що треба мати в холодильнику під час схуднення

Щоб почати процес схуднення, важливо до нього підготуватись.

З холодильника треба прибрати усе шкідливе або сховати подалі від очей, а заповнити дійсно потрібними продуктими, які ідельні для схудення, пише womansworld.

Ось що має бути в холодильнику, якщо хочете схуднути Горіхи та насіння

Мигдаль, волоські горіхи, фісташки, фундук повні здорового жиру та високоякісного білка, а також клітковини та антиоксидантів. Незважаючи на їх енергетичну щільність, споживання горіхів не призведе до автоматичного збільшення кілограмів. Одне дослідження, пов'язане із середземноморською дієтою, показало, що люди, які їдять горіхи два або більше разів на тиждень, мали менше шансів набрати вагу, ніж ті, хто їх рідко їв.

Невеликої жмені достатньо. Вони ідеально підходять для доповнення йогурту, додавання в смузі чи заправки салатів. Чіа, льон, коноплі і насіння кунжуту повинні бути вашими улюбленими.

Ягоди

Солодкі, терпкі, соковиті та смачні ягоди також мають меншу калорійність. Тому вони чудово підходять для днів голодування 5:2, коли ви можете з'їсти невелику кількість їжі. Наповніть свою тарілку особливо чорницею і малиною.

Овочі

Брокколі, капуста, брюссельська капуста, рукола, цвітна капуста, зелень найкраще допомагають при схудненні. Вони допомагають зменшити запалення і зміцнити імунітет. Крім антиоксидантів, які борються з хворобами, овочі з роду хрестоцвітих також багаті ще однією суперпоживною речовиною: клітковиною. Вживання 30 грамів клітковини на день достатнтьо для дієти.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Здорові жири

Корисні жири містяться в рослинній, оливковій, арахісовій та ріпаковій олії; авокадо; горіхи; насіння та деякі види риби.

Кожна людина має свою правильну вагу на зріст. Тому дуже важливо знати, як визначити ідеальну вагу тіла. Існує кілька формул, які допомагають зрозуміти: у вас ідеальна вага для вашого росту чи надлишкова.

Не намагайтесь повернутись до ваги, яка була у 18 років. Кожні 10 років людина гладшає, приблизно, на 10%, а це 5-7 кг. Тому худнути потрібно.