Щоденні виплати, без досвіду та з проживанням: яку роботу пропонують у Києві

Роботодавці шукають працівників різного віку

На різних сайтах з пошуку роботи можна знайти вакансії для людей без профільної освіти. Цікаво, що роботодавці готові приймати до роботи жінок, чоловіків, студентів та пенсіонерів. Умови праці різні для кожної вакансії.

Різноробочий:Зарплата виплачується наприкінці кожного робочого дня. Вимоги до кандидатів: відповідальність, пунктуальність, відсутність шкідливих звичок. Зарплата: від 24 тисяч гривень на місяць.
Кур'єр на доставку документів:Графік роботи - 5/2 з 11:00 до 17:00. Вимоги до кандидатів: відповідальність, пунктуальність, відсутність шкідливих звичок. Зарплата: від 25 тисяч гривень на місяць.
Офіціант у караоке-лаунж:Графік роботи - 3-4 дні на тиждень. Вимоги до кандидатів: позитивний настрій, пунктуальність, грамотна мова, бажання вчитися та розвиватися, приваблива зовнішність, уміння працювати у колективі. Зарплата: від 30 тисяч гривень на місяць.
Промоутер:Графік роботи - 6/1 з 08:00 до 18:00. Вимоги до кандидатів: пунктуальність, відповідальність, доброзичливість, бажання вчитися та розвиватися. Зарплата: від 23 180 гривень на місяць.
Будівельник:Роботодавці пропонують гнучкий графік роботи та можливість професійного зростання та навчання. Вимоги до кандидатів: гарна фізична форма, пунктуальність, відповідальність, бажання вчитися та розвиватися у будівельній галузі. Зарплата: від 20 тисяч гривень на місяць.
Адміністратор обробки інтернет заявок:Вимоги до кандидатів: пунктуальність, відповідальність, бажання розвиватися, уважність. Зарплата: 30 тисяч гривень на місяць.
Майстер манікюру та педикюру:Вимоги до кандидатів: професійне виконання манікюру/педикюру, досвід роботи від 6 місяців, знання санітарних норм та правил гігієни, відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, акуратність. Зарплата: 30 тисяч гривень на місяць.
Водій на авто компанії:Графік роботи - залежить від вибору працівника. Вимоги до кандидатів: вік від 19 років, мінімальний стаж 1 рік, відсутність 130 ст. Зарплата: від 20 тисяч гривень на місяць.

Джерело: Телеграф