«Соррі, Мар'яно!» Нардепка Геращенко відмовила в дружбі колезі Безуглій

Ірина Геращенко, народна депутатка від фракції "Європейська солідарність", відхилила запит на дружбу в соцмережі від своєї колеги з фракції "Слуга народу" Мар'яни Безуглої. Про це Геращенко повідомила у своєму записі на Facebook.

Геращенко пояснила, що Безугла хоче коментувати її дописи, оскільки ця можливість доступна тільки друзям. Однак, нардепка від "ЄС" не бажає перетворювати свою сторінку на площину для коментування Безуглою. Тому вона відхилила її запит. "Пиши в своїй соцмережі", - заявила Геращенко.

Геращенко також зазначила, що вона не проти опонентів і критики, але у Безуглої це перетворилося на щоденне приниження загиблих партійців і ЗСУ. Вона зауважила, що зареєструвала постанову про відкликання Безуглої з комітету національної безпеки.

Нардепка Мар'яна Безугла викликала обурення серед своїх колег з фракції "Слуга народу" своїми заявами. Вона закликала відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та звинуватила його у відсутності плану війни на 2024 рік. Безугла також звинуватила Залужного у тому, що його використовують як ідола, а потім просто відкидають.