Шоумен Юрій Ткач став ведучим на весіллі блогера-ґвалтівника, який влаштовував "п'яні вечірки" в Києві

Телеведучий Юрій Ткач влаштував весілля для блогера Олега Захарова, який зараз став фігурантом скандальної справи про організацію "п'яних вечірок" у Києві, де зловмисники співали російський реп і знущалися з дівчат, все це записували на відео та розміщували в Інтернеті.

Весілля відбулося в готельному комплексі Edem Resort Medical Spa, який вважається одним з найкращих у країні. Про це повідомив журналіст Андрій Лохматов у своєму Facebook.

"На початку жовтня влаштував весілля у розкішному готелі, де підлітки співали російський реп, розкидаючи стодоларові купюри по сцені" (цитата з Gazeta.ua), - Лохматов пише.

На фотографіях та відео, які Олег Захаров поділився у соцмережах, видно, як він сміється та обіймається з Юрієм Ткачем, що ще більше розживило критиків.

Увага, відео містить нецензурну лексику!

"Юрій Ткач, що саме дохильно обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насильстві, таким чином і висловлював своє підтримку йому – все в порядку, чуваче, продовжуй у тому ж дусі, і в очередний раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію і що деякі люди нехтують, кого розважати – корумпованих прокурорів чи насильників з полісними хистами", - написав журналіст.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал новин – INKORR

Олег Захаров – один із організаторів і учасників стрімів, на яких відбувались знущання над дівчатами. Інцидент стався ще в березні цього року, коли йому повідомили про звинувачення в сексуальному насильстві без згоди потерпілої.

За даними слідства, Захаров змусив неповнолітню дівчину брати участь у стрімі.

Чекаючи, коли дівчина потрапить у стан алкогольного сп'яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру щодо неповнолітньої без її згоди, - написано у повідомленні.

Під час суду Захаров заплатив заставу у розмірі 402 тисяч гривень, щоб звільнитися під час розслідування з СІЗО.

30 січня у соцмережах з'явилися відео, на яких юнаки показували свої "п'яні вечірки", де дівчатам траплялось нещастя. Ці кадри викликали шквал обурення. У темних кімнатах видно, як хлопці доторкаються до оголених і, швидше за все, безпідставно втратили свідомість дівчат. Але що саме відбувається там, побачити важко.

Правоохоронці прийшли з обшуками до хлопців. Деяким з них уже встановлені особи, декільком двох вручили підозру. Останнім загрожує до семи років позбавлення волі.

Як виявилося, скандальні блогери походять з Івано-Франківська і недавно переїхали до столиці. Вони змушували дівчат пити алкоголь та "Ксанакс" і потім насміхалися над ними.