Співмешканка Киви розповіла правоохоронцям деталі про життя екснардепа

Бувший депутат Ілля Кива, який був ліквідований, мав багато переживань про свою життя. Про це повідомила його співмешканка, яка звернулася до правоохоронців. Жінка розповіла слідчим, що Кива завжди дотримувався заходів безпеки, наприклад, він записував відео у лісосмугу готелю, щоб ніхто не міг визначити його місцезнаходження.

Можливо, цього разу Кива також планував піти до лісу, щоб зняти відео для свого каналу в Telegram - таку версію висунули пропагандисти. Вони також припустили, що співмешканка Киви могла потрапити на слід кілера, проте ця версія поки не підтверджена. Жінка не розкривається для її безпеки.

Нагадаю, що тіло колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви було знайдено на вулиці біля готелю у Росії. Згодом стало відомо, що ліквідацію Киви здійснила українська Служба безпеки за дорученням Головного управління розвідки Міноборони. У своїй заяві представник ГУР Андрій Юсов заявив, що кожен зрадник України зазнає такої долі, як Ілля Кива. Він також додав, що всіх зрадників України та прихильників путінського режиму чекає схожа доля.

Також в мережі з'явилося перше відео з місця ліквідації Киви. Слідчий комітет РФ підтвердив смерть колишнього депутата-зрадника. Зараз проводиться огляд місця події та встановлення всіх обставин та осіб, причетних до вбивства.

Читайте також: 

  • Сексуальні скандали у Раді, бійка з ветераном АТО. Чим прославився Ілля Кива (відео)
  • Як було ліквідовано Киву. Усі деталі (фото)