Стало відомо, коли відбудеться наступний «Рамштайн»

Згідно з інформацією пресслужби Міноборони Норвегії, наступного тижня відбудеться нова зустріч Контактної групи з питань оборони України, відомої як "Рамштайн". Дата зустрічі запланована на 22 листопада.

Міністр оборони Норвегії, Бйорн Арільд Грам, також братиме участь у цьому заході, як зазначено на офіційному сайті Міноборони. Запрошення на зустріч отримали міністри оборони та начальники оборонних відомств близько 50 країн. Головною темою обговорення буде надання подальшої військової підтримки Україні як у короткостроковій, так і у довгостроковій перспективі.

Зауважено, що Грам візьме участь у зустрічі "Рамштайн" у форматі онлайн зі Стокгольма, де він перебуває на зустрічі країн Північної групи.

Раніше Міністерство оборони США повідомило, що 17-та зустріч Контактної групи з питань оборони України планується на середину листопада. Останнє засідання відбулося 11 жовтня у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Наразі триває 631-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу було зафіксовано 65 бойових зіткнень.