Такої поразки вони ще не бачили: Данілов розповів, що чекає на росіян у Криму

В Криму російські окупанти зазнають серйозних невдач, що є ще непобаченим явищем. Особливо стосується це Чорноморського флоту. Про це заявив Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки та оборони України, у інтерв'ю Українському Радіо. Він відзначив готовність Збройних сил України завдати російським окупантам ударів у відповідь на їх атаки дронами та ракетами.

За його словами, Україна щодня відповідає ворогу і завдає росіянам збитків. Основні втрати понесено не тільки на фронті, але й у Криму, зокрема у Чорноморському флоті Російської Федерації. За його словами, росіяни ще ніколи не стикались з такою поразкою, яку вони зазнають в Криму.

Данілов наголосив, що Україна не має наміру здаватися або підписувати капітуляцію. Президент Зеленський наполегливо зобов'язується продовжувати боротьбу і налаштований на перемогу. Важливо розуміти, що Україна не здамося і не підпишемо жодної угоди про капітуляцію. Наша мета - перемога і будівництво великої вільної демократичної країни. Це є нашим обов'язком сьогодні, і всі без винятку повинні брати в ньому участь, - наголосив Данілов.

Раніше, секретар Ради національної безпеки та оборони розповів про готовність України до тривалої війни з Російською Федерацією. Він також розповів про плани України щодо збільшення виробництва боєприпасів.