Театр Франка планує впровадити електронну систему продажу квитків

Національний академічний драматичний театр Івана Франка переходить до електронної системи продажу квитків

Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка спільно з Мінцифри працюють над диджиталізацією установи, зокрема, над створенням системи продажу квитків. Про це повідомив генеральний директор театру Євген Нищук.

За словами Нищука, метою проєкту є створення електронної системи, щоб кияни могли зручно купувати квитки на вистави театру Франка. Зараз робоча група знаходиться на етапі створення системи.

Диджиталізація театру виникає на фоні скандалу з незаконним продажем квитків

Минулого разу театр імені Івана Франка зміг домовитися з OLX щодо видалення незаконних пропозицій квитків від спекулянтів. Протягом довгого часу було шалене натовпування киян, які годинами чекали на чергу, щоб придбати квитки на популярні вистави.

Євген Нищук очолив Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка

На новій посаді генерального директора-художнього керівника Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка працюватиме Євген Нищук. Він є Народним артистом України і має значний досвід у театральній сфері. Крім того, Нищук є військовослужбовцем та учасником бойових дій на території України.

Попередній голова театру Михайло Захаревич залишить свою посаду після досягнення 74-річного віку. Захаревич очолював театр протягом багатьох років і зробив значний внесок у його розвиток.

Новини, які можуть зацікавити

  • Новий скандал у Шевченківському комітеті. Євген Нищук повідомив про тиск
  • Дмитро Богомазов: Тепер Росія для мене – закрита територія
  • Прощання з актрисою. Найяскравіші ролі Оксани Батько-Нищук