The Washington Post: Путін сподівається вичерпати терпіння Заходу

За доповіддю видання The Washington Post, президент Росії Володимир Путін розраховує вичерпати резерви України та терпіння Заходу у надії ослабити підтримку США Україні та добитися обрання колишнього президента Дональда Трампа. У статті відзначається, що Україна може випробувати необхідність переговорів з Росією та надіятися на підтримку Заходу для забезпечення своєї життєздатності та зростання як демократична держава.

The Washington Post нагадує, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний попередив про патову ситуацію на полі бою та закликав до підтримки України в її боротьбі проти Росії. Стаття також вказує на успіхи України в забезпеченні транспортування зерна, нейтралізуючи російські військові сили. Українські війська завдали значних пошкоджень та втрат російській техніці та солдатам. Однією з найбільших битв були бої під Авдіївкою, внаслідок яких росіяни втратили 900 осіб за один день.

Згідно з аналізом The Washington Post, триває 628-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Ворожі сили вчинили 69 бойових зіткнень, здійснили ряд ракетних ударів та обстрілів по позиціях українських військ та населених пунктах. В результаті терористичних атак загинули та отримали поранення мирні жителі, а також були пошкоджені будинки та інфраструктура. Крім того, російські окупанти здійснили ракетні удари по цивільних об'єктах у місті Харків.