У якого iPhone 15 найкращий акумулятор

Прем'єра iPhone 15 гарячий час не тільки для покупців і роздрібних мереж (iLounge), які борються за більше екземплярів популярного телефону. Це також момент інтенсивних тестів і порівнянь, за які швидко взялися автори текстів і записів, що підкорюють Інтернет. Цього разу розглянемо тест акумулятора, який виграла одна з найдешевших моделей нової лінійки Apple.

Як проходив тест продуктивності акумулятора на нових смартфонах Apple

Методика була такою. Творець каналу Mrwsetheboss розмістив поруч 7 смартфонів. Усі моделі iPhone 15, iPhone 14 Pro Max і звичайні версії, а також iPhone 13 Pro Max. Потім на кожному з них він паралельно працював у кількох додатках (TikTok, Spotify, ChatGPT, Zoom, HeadSpace, Kamera) з постійно активним екраном і відраховував час.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На початку варто зазначити, що кожна вища модель перевершує попередню. Це означає, що, наприклад, батарея iPhone 15 працювала краще, ніж батарея iPhone 14. Якщо говорити про це, вона першою вийшла з ладу приблизно після 9 годин і 2 хвилин SoT. Невдовзі після цього 15 Pro було припинено. iPhone 15 пропрацював менше 10 годин.

Який iPhone 15 має найсильніший акумулятор

Тож якою була остаточна класифікація? Дивимося (години:хвилини):

● iPhone 15 Plus 13:19

● iPhone 15 Pro Max 11:41

● iPhone 13 Pro Max 11:19

● iPhone 14 Pro Max 10:54

● iPhone 15 9:57

● iPhone 15 Pro 9:20

● iPhone 14 9:02

Переможцем став iPhone 15 Plus, який обігнав другий результат майже на півтори години!

"Чесно зізнаюся, якби я зараз купив iPhone 15 Pro Max майже вдвічі дорожче, я б розлютився", зазначив творець каналу. І підкреслив, що купуючи модель для професіоналів, ми скоріше очікуємо покращень у всіх аспектах.

iPhone 15 Plus має більший акумулятор за рахунок збільшеного екрану на 6,7 дюйма, але ніхто не очікував такого хорошого результату. Тож якщо ви націлені на продуктивність акумулятора, ви вже чудово знаєте, який смартфон вибрати.

Не встигли стартувати світові продажі iPhone 15, як вже стало відомо, що майбутня серія iPhone 16 може отримати нову кнопку, відому як Capture.

Ця кнопка, під кодовою назвою Project Nova, є однією з основних особливостей лінійки iPhone 16. Про це повідомили MacRumors.