У Бурятії РФ сталася масштабна пожежа у торговому центрі

Улан-Уде, Бурятія, стало місцем надзвичайної події вночі 7 листопада. Торговий центр отримав сильну пожежу, внаслідок чого розруйнований його дах. За інформацією російських ЗМІ, горить покрівля, загальною площею 10 000 квадратних метрів. Перш ніж рятувальники прибули на місце, шестеро людей самостійно встигли вибратися на вулицю. За даними, які надані попередньо, постраждалих немає. Загасити вогонь залучено 72 особи та 22 одиниці спецтехніки.

Інша новина пов'язана зі скледом в російському Іжевську, столиці Удмуртії. Вогонь спалахнув на площі 3,8 тис. квадратних метрів, про це повідомили в пресслужбі МНС Росії. Згідно з попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає.

Нещодавно також в Україні сталися пожежі зі серйозними наслідками. Наприклад, 29 жовтня на нафтопереробному заводі в Краснодарському краї спалахнув вибух, який мав наслідком пожежу. Також у місті Брянськ відбувся сильний вибух, після якого загорівся район м'ясокомбінату. Губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив про можливу атаку дрона на місто.