У Єревані озброєні люди увірвалися до відділення поліції, почалася стрілянина

У Єревані невідомі зі зброєю вторглися до відділення поліції

Сьогодні, 24 березня, у столиці Вірменії Єревані невідомі люди зі зброєю здійснили напад на відділення поліції. Під час цього сталася стрілянина та вибухи у дворі відділку. Про це повідомляє видання Shamshyan та News.am.

Зазначається, що інцидент стався на півночі Єревана в районі Нор-Норк.

Журналісти припустили, що напад могли влаштувати члени організації «Бойове братство» після того, як понад двадцять їх учасників сьогодні були затримані поліцією. Однак «Бойове братство» заперечило свою участь у події.

За інформацією видання Armlur, біля відділення поліції вибухнула граната, і припускається, що є поранені та розбиті вікна.

На місце події прибуло багато правоохоронців та членів «червоних беретів».

Зауваження у зв'язку з конфліктом у Нагірному Карабасі

Раніше Вірменія звинуватила Азербайджан у підготовці до війни у Нагірному Карабасі. Нагадаємо, 19 вересня Азербайджан оголосив про початок антитерористичних заходів та створив гуманітарні коридори для евакуації населення. 20 жовтня президенти Вірменії та Азербайджану підписали дорожню карту з нормалізації відносин, яка передбачає розміщення цивільної спостережної місії на державному кордоні між цими країнами.

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян визнав площу Азербайджану в 86,6 тис. кв. км, що включає Нагірний Карабах.

Також глава Нагірного Карабаху підписав указ, який передбачає припинення існування тамошньої республіки з 1 січня 2024 року.

Додамо, що Вірменія пропонувала Азербайджану підписати пакт про ненапад, якщо процес укладання мирного договору виявиться тривалим.

Раніше Міністерство оборони Вірменії заявило про обстріл азербайджанськими військами військових позицій Вірменії, тоді як Баку повідомило про обстріл вірмен зі свого боку.