У Раді Гончаренку з селфіпалкою порвали штани і назвали "півнем" - відео і фото

Під час розгляду бюджету в Верховній Раді виник конфлікт між двома народними депутатами - Олексієм Гончаренком і Миколою Тищенком. Останній розірвав штани Гончаренка, про що поширив фото та відео в Telegram. Частина конфлікту опинилася на камері, адже Гончаренко був із смартфоном.

Спочатку Тищенко піднявся зі свого місця, пішов до трибуни і почав розв'язувати конфлікт з Гончаренком. Другий же почав знімати свого опонента на смартфон. Пізніше, коли Тищенко повернувся на своє місце, Гончаренко наблизився до нього і знову виник конфлікт. Інші нардепи намагалися роз'єднати їх, а залу лунали гучні заклики "ганьба".

Текст у Telegram від Гончаренка звучав наступним чином: "Тищенко, штани за 40 грн, бл*дь". Він також додав, що штани були розірвані Тищенком, але не зубами.

Олексій Гончаренко є двічі народним депутатом. Він обирався до парламенту від "Блоку Петра Порошенка" і "Європейської солідарності". Раніше він також був депутатом обласної і міської рад від Партії регіонів.

Микола Тищенко також обирався до Верховної Ради, але від партії "Слуга народу" по округу у Святошинському районі Києва. Він є кумом керівника Офісу президента Андрія Єрмака. В цьому році Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції "Слуга народу" і виключили з партії.

Також стало відомо, що в квітні 2021 року Тищенко влаштував вечірку в готелі Fairmont Gold Lounge на честь дня народження своєї дружини, незважаючи на карантин. У червні минулого року він потрапив у черговий скандал, коли привіз бронежилети, які після тестування виявилися непридатними для захисту, в столичні тероборони.

Крім цього, вчора у центрі Києва відбулася бійка між позафракційним народним депутатом Артемом Дмитруком і нардепом з фракції "Слуга народу" Олександром Куницьким. Відео з місця подій показує, що чоловік заявив про напад Дмитрука і Куницького на нього. Правоохоронці проводять перевірку.

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу новин - INKORR