У роботі Telegram стався масовий збій

У роботі Telegram стався масовий збій

Збій в роботі Telegram створив проблеми для користувачів у всьому світі

У вівторок, 2 липня, месенджер Telegram зазнав серйозного збою в роботі, про що повідомляє сайт Downdetector. Користувачі скаржаться на проблеми з мобільним додатком (49%), відправленням та отриманням повідомлень (39%), а також виявилися перебої в роботі месенджера у різних країнах, включаючи Україну (12%).

Це не перший випадок збою у роботі Telegram, раніше відомо, що 8 червня цей месенджер також мав проблеми, які тривали півтори години. Відомі наслідки збою у Telegram - українці використали цю ситуацію для створення мемів, порівнюючи її з проблемою відключення світла.

В квітні Telegram заблокував офіційні боти, які протидіяли агресії Росії проти України. Керівництво месенджера зазначило, що ці боти були заблоковані Головним управлінням розвідки, Службою безпеки та ботом єВорог. Питання регулювання Telegram в Україні також обговорюється в Верховній Раді. Адміністрація Telegram відмовляється блокувати канали, що поширюють російську пропаганду, що може призвести до блокування самого месенджера в Україні.

Читайте також: