У Росії заявили про збиття дронів, що летіли на Москву

Міністерство оборони Росії оголосило, що в ніч збито безпілотні літаки України над Московською та Калузькою областями. Це повідомлення зазначає про знищення дев'яти українських дронів.

Також мер Москви, Сергій Собянін, повідомив про те, що знову було збито безпілотника під Москвою. У повідомленні Собяніна зазначається, що він летів на Москву і був збитий у Наро-Фомінському міському окрузі. На щастя, ніхто не постраждав від цього інциденту.

Через дві години Собянін також повідомив про те, що ще один спроба прольоту безпілотника до Москви була припинена силами ППО. Наро-Фомінськ розташований за 50 км на південний захід від Москви, а його територія простягається майже на 80 км по лінії північний схід - південний захід.

Коли Україна почала атакувати дронами Москву і інші віддалені російські місця, в соцмережах російських користувачів було багато повідомлень про вибухи, стрілянину з ППО і прольоти безпілотників з відео та фотографіями. Тепер, коли міноборона РФ, губернатори та мер Москви повідомляють про збитих безпілотників, користувачі соцмереж мовчать.

Крім того, партизанський рух "Атеш" повідомив, що їхні агенти здійснили прохід у військову частину національної гвардії Росії в Москві.