У російській Тулі ранок почався з вибухів (відео)

У неділю вранці, в місті Тула, знову спостерігали безпілотний літальний апарат. Внаслідок цього, в місті почути вибухи. Про це повідомляють місцеві пабліки в Telegram.

Місцеві жителі фіксують проліт дрона з вікон своїх будинків на відео, а також зазначають про нові вибухи над містом. За інформацією з цих пабліків, російські протиповітряні сили успішно збили ще два безпілотники.

Наразі, російські владні структури не коментують ці події. Офіційної інформації щодо цього з боку української сторони також ще немає.

Нагадаємо, що вночі перед 26 листопада безпілотний літальний апарат проник у житловий будинок у місті Тула в Росії. Внаслідок цього інциденту, одна людина отримала травму стопи.

Раніше повідомлялося про спробу масованої атаки безпілотників на столицю Росії, Москву. За словами мера міста, дрони, які летіли на Москву, були збиті у Наро-Фомінську та Одинцовському міському окрузі Підмосков'я. Крім того, система протиповітряної оборони також перехопила та знищила кілька безпілотників у Брянській, Тульській та Калузькій областях.