У Севастополі ранок почався з гучного вибуху

У Севастополі, що знаходиться в тимчасово окупованому Криму, зранку 24 грудня сталося потужне вибух. Про це повідомляє "Крим. Реалії".

Зазначається, що приблизно о 08:35 місцевого часу прогримів сильний вибух, від якого затремтіли вікна. Попередньо, перед цим можна було почути звук, схожий на шум ракети.

Зазначимо, що наразі заяв від окупаційної влади міста не було.

Станом на даний момент війська РФ, що перебувають в тимчасово окупованому Криму, намагаються поповнювати свої ресурси технікою та живою силою з материкової частини України. Однак їм потрібно більше ресурсів, ніж вони можуть пересунути.

У суботу, 23 грудня, російські окупанти закрили рух Кримським мостом і захистили його димовою завісою, намагаючись убезпечити його від ударів з боку українських сил.

Міністр оборони України Рустем Умєров у інтерв'ю німецькому виданню Bild заявив, що він впевнений на 100 відсотків, що Крим може бути звільнений вже наступного року. "Це наша стратегічна мета", - підкреслив очільник Міноборони.

Екскомандувач збройних сил США Бен Ходжес пояснив, чому не втілився його прогноз про те, що українські військові зайдуть до Криму влітку 2023 року. Він вірував, що союзники будуть активніше допомагати Україні.

Читайте також:

  • Банкова пояснила, чому Крим не вдалося звільнити до літа
  • Коли колядувати і щедрувати? Що каже церковний календар і як маніпулює Московська церква