Убивство ексдпутата Киви: стали відомі нові подробиці (відео)

Колишній депутат України Ілля Кива, який був зрадником, був знайдений застреленим у Підмосков'ї (РФ). Він переїхав жити до котеджу на території готелю Велич близько 3 місяців тому. Про це повідомляє російський проєкт "ВЧК-ОГПУ".

Кива утримував місце проживання українського колаборанта в секреті, але нещодавно почав скаржитися друзям на стеження. Незважаючи на це, він щодня ходив на прогулянки у лісопарковій зоні. Саме там на нього чекав кілер, який його сьогодні вбив. Кива, хоча й отримав поранення в голову, зумів дійти до території комплексу, але потім впав у сніг і помер.

Перед тим, як почалась повномасштабна війна Росії проти України, Ілля Кива втік до Іспанії. Він виступав на ефірах російських пропагандистів у Москві, де активно поширював фейки про Україну та кремлівську пропаганду. Кива також отримав "політичний притулок" і громадянство в країні-агресора.

За даними журналістів Bihus.Info, в червні 2022 року Кива міг жити у котеджному містечку Agalarov Estate у Підмосков'ї.

У березні 2022 року Верховна Рада позбавила Іллю Киву мандата народного депутата. Йому було оголошено підозру у посяганні на територіальну цілісність України та державній зраді. А в серпні 2023-го йому повідомили про підозру у публічних закликах до насильницької зміни конституційного ладу і пропаганді війни.

Тіло колишнього депутата Верховної Ради та зрадника Іллі Киви було знайдено сьогодні вдень біля готелю "Велич Кантрі Клаб" в Росії.

Згодом стало відомо, що ліквідацію колаборанта Іллю Киву здійснила українська Служба безпеки. Також Головне управління розвідки Міноборони підтвердило ліквідацію Киви, заявив представник ГУР Андрій Юсов. Речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов у телемарафоні "Єдині новини" розповів, що "доля Іллі Киви чекає кожного зрадника України". Він також сказав: "Так, ми можемо підтвердити, що Кива - всьо, і така доля спіткає й інших зрадників України, а також посіпак путінського режиму".

Також в мережі з'явилося перше відео з місця ліквідації Іллі Киви. Російський слідчий комітет підтвердив смерть колаборанта, зрадника та пропагандиста Іллі Киви. Зараз проводиться огляд місця події і досліджуються всі обставини і особи, причетні до вбивства. Також оперативні служби вживають заходів для з'ясування всіх можливих версій події.

Читайте також:

  • Сексуальні скандали у Раді, бійка з ветераном АТО. Чим прославився Ілля Кива (відео)
  • Як було ліквідовано Киву. Усі деталі (фото)