Українських біженців у Торонто заохочують відкривати ресторани

У Торонто, найбільшому місті Канади, відкрився новий фуд-хол, де кожна станція є бізнесом, заснованим біженцями та новоприбулими. Про це повідомляє портал Torontovka.

За словами Робіна Сагі з Feed Scarborough, Food Hall TO не лише найновіший фуд-хол у місті, але й "свято новоприбулих та біженців, які перетворюють свої мрії на реальність за допомогою чарівного світу їжі".

У Food Hall розташовані п'ять різних ресторанів, які пропонують різні кухні - від карі до веганських закусок, і всі вони були засновані біженцями, які прибули до Торонто.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Food Hall TO (@foodhallto)

Цей фуд-хол не просто звичайний фуд-корт. Він також виконує роль хабу, який навчає, підтримує і заохочує новачків у досягненні їх підприємницьких цілей, пропонуючи смачну їжу.

У фуд-холі Food Hall TO працюють п'ять ресторанів: Spice Island, SubG, Burro Loco, Momo & Bao та Just Curry. Кожен з них має свою власну історію, таку ж різноманітну та унікальну, як і смак страв, які вони готують.

За даними Міністерства у справах імміграції, біженців та громадянства Канади, федеральний уряд виділив більше 100 млн доларів на розміщення біженців у готелях міста Ніагара за останній рік. Імміграційне відомство повідомляє, що з 1 лютого 2023 року по 1 лютого 2024 року до готелів направлено майже 5 тис. біженців, більшість з яких походить з Нігерії, Венесуели, Кенії, Туреччини та Колумбії.