"Усика буде знищено!" - росіяни про бій українця з Ф'юрі

Російські фанати боксу бажають поразки українському боксеру Олександра Усику в бою з Тайсоном Ф'юрі.

Росіяни почали заявляти, що підтримують Циганського короля, як називають уродженця Манчестера, Ф'юрі. Свої коментарі вони залишили на сайті Sports.ru.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Деякі з уболівальників засмутилися через те, що затятий фанат кремлівського диктатора Володимира Путіна Олександр Повєткін вже завершив кар'єру.

"Ну невже... З дитинства за Цигана!", "За представника братнього народу! Ай-дігі-дігі-дай", "Переможе більш потужний, тут Ф'юрі беззаперечний фаворит", "При всій повазі до Усика як спортсмена, але для Ф'юрі він не конкурент. Циган винесе його в одну хвіртку", "Ф'юрі веселіший і очі добрі, поб'є він Усика", "Вся Росія за Цигана! Усика буде знищено!", "Сподіваюся, Ф'юрі серйозно до бою підійде, Усик взагалі йому не конкурент при належній підготовці", "Шкода, Повєткін закінчив", "От і перша поразка Усика", - пишуть російські вболівальники.

Володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) проведе поєдинок із чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (33−0−1, 24 KO).

Ф'юрі вже підтвердив це у своїх соцмережах.

Поки невідомо, коли пройде поєдинок. За інформацією ESPN він має пройти у грудні 2023-го чи у січні 2024 року. Бій відбудеться у Саудівській Аравії в Ріяді. На кону будуть усі чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також WBC британця.