В елітному районі Брюсселя сталася стрілянина, є жертви

В середу ввечері у престижному районі Брюсселя відбулася стрілянина, в результаті якої було поранено четверо людей. Цю інформацію повідомляє видання DH.

Інцидент стався близько 19:30 на авеню де-ла-Туазон-д'Ор.

Речниця поліції повідомила, що їхні служби негайно прибули на місце події. В результаті стрілянини було поранено чотирьох людей.

У заяві прокуратури сказано, що життю одного з постраждалих загрожує небезпека.

За інформацією, події сталися біля кафе Brasserie Couleur. Певний чоловік зі зброєю наблизився до середини авеню де-ла-Туазон-д'Ор, відкрив кілька пострілів і викликав паніку. Приблизно двадцять осіб прийшли в галерею, щоб сховатися, серед них була жінка, що отримала поранення правої ноги. Ресторанний менеджер повідомив поліцію, і разом з пожежними вони прибули на місце події.

Поліція виключає можливість терористичного акту, а нападника поки не затримано. Поліція перевіряє версію, що це може бути пов'язано зі зведеннями рахунків у наркобізнесі.

Прокуратура відкрила кримінальну справу у зв'язку з спробою вбивства.

Нагадаємо, що 6 грудня відбулася стрілянина в кампусі університету у Лас-Вегасі, штат Невада. Поліція прийшла на допомогу студентам та затримала злочинця, який загинув під час затримання.