В ГУР показали, як нищать ворога під Бахмутом: вогняне відео

У Головному управлінні розвідки Міноборони України показали, як нищать ворога на Бахмутському напрямку.

Разом із побратимами з інших формувань Сил оборони вони не дають окупантам вільно дихати на українській землі. Відео присвятили Дню захисників і захисниць, який відзначається 1 жовтня.

Там зазначили, що розвідники-спецпризначенці нині перебувають у боях на фронті, де разом із воїнами Збройних сил України випалюють московську нечисть із української землі.

Зокрема, на кадрах українцям показали розгромлення російських позицій під Кліщіївкою. З авіації, артилерії і стрілецької зброї в ближніх боях українські воїни у прямому сенсі слова вогнем висмалюють окупантів із посадок, де ті засіли.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Воїни спецпідрозділу "Тимура" (псевдо командира підрозділу, який брав участь у звільненні острова Зміїний - Gazeta.ua) вітають із Днем захисників і захисниць!" - йдеться у підписі до відео.

За співпрацю, мужність і фаховість спецпризначенці подякували побратимам із 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, об'єднаної штурмової бригади "Лють" Нацполіції, 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" і 22-ї окремої механізованої бригади.

"Честь і шана усім полеглим за волю української нації. Слава Україні!" - додали військові.

Росія кинула на фронт частини нової 25-ї загальновійськової армії.

Зараз окупанти завершили своє укомплектування, їхня кількість складає 17 тис. військових. Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

За його словами, зараз 25-та загальновійськова армія ворога розгорнута у районі Кремінної.