В ГУР відреагували на графіті росіян у вигляді МіГ-31 на аеродромі в Криму

Російські окупанти на тимчасово захопленому Криму почали використовувати нову "тактику", щоб захистити свою авіацію від можливих атак. Їхнім методом стали графіті у вигляді МіГ-31, які з'явилися не лише на тимчасово захоплених територіях України, а й у Росії. Представник ГУР МО Андрій Юсов зазначив, що противник хвилюється можливості удару з боку України, тому використовує різні методи для захисту своєї техніки. Тим не менш, ЗСУ продовжать свою роботу і знищуватимуть ворожі засоби.

Андрій Юсов також вказав, що спочатку графіті помітили біля стратегічних бомбардувальників і зараз до черги дійшли винищувачі МіГ-31, які є носіями ракет "Кинджал". Проте він упевнений, що такі запобіжні заходи не допоможуть росіянам, а можуть лише намагатися показати демократію на Червоній площі.

Розслідувачі також виявили, що на аеродромі "Бельбек" у Севастополі намальовані фальшиві винищувачі Міг-31. Цей факт підтверджують свіжі супутникові знімки від 26 жовтня. На них видно, що росіяни на Криму намалювали принаймні чотири винищувачі, навколо яких немає тіней.