В Харкові озброєні люди у військовій формі напали на блокпост

29 вересня до одного з блокпостів на виїзді з Харкова під'їхали чотири позашляховика. З них вийшли чоловіки у військовій формі.

Вони почали погрожувати вогнепальною зброєю усьому зведеному загону, до складу якого входять поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, представник військової служби правопорядку, повідомляє поліція Харківської області.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вони вимагали припинити перевірки та огляди їх транспортних засобів під час проїзду через блокпости. Після короткої суперечки вони поїхали з місця інциденту.

У мережі з'явилося відео. На ньому видно, як невідомі люди у військовій формі з автоматами наказали правоохоронцям, які несли там службу, лягти на землю.

Служба безпеки України затримала у Дніпрі агента ФСБ, який видавав себе за військового, щоб безперешкодно шпигувати за Збройними силами України. Його спіймали "на гарячому".

Чоловік збирав розвіддані про переміщення підрозділів ЗСУ, що задіяні у контрнаступі на східному фронті. Для маскування розвідувально-підривної діяльності зловмисник перед виходом на завдання перевдягався у військову форму українських захисників.