В мережу "злили", скільки заробляють артисти за один виступ: українці обурені

У мережі з'явилася інформація про гонорари українських зірок шоу-бізнесу за один виступ. За 45 хвилинний виступ артисти отримують від восьми до 50 тисяч доларів. Цю інформацію опублікувала блогерка Уляна Шуба в TikTok.

Згідно з опублікованим відео, гонорар народної артистки України Ірини Білик становить 300 тисяч гривень. Реперка Alyona Alyona просить $8 тисяч за виступ. Співачка Настя Каменських готова відвідати ваше свято за 500 тисяч гривень. Джамала погодилася співати 45 хвилин за $10 тисяч.

Сергій Бабкін і Pianoboy отримують $10 тисяч за виступ, а Олександр Пономарьов - $12 тисяч. Співак Артем Пивоваров виступає за $15 тисяч, а гурт "Антитіла" також просить цю саму суму.

Надя Дорофєєва отримує гонорар у $20 тисяч, а Оля Полякова - $25 тисяч. Monatik виступає за $35 тисяч. Самий високий гонорар отримує Макс Барських, який заспіває на корпоративі за $50 тисяч.

Такі ціни були актуальні до війни, чи залишилися вони такими і зараз - невідомо. Однак ця інформація викликала активні обговорення серед українців в соціальних мережах.

Продюсер Михайло Ясинський заявив, що до війни гонорар Макса Барських становив $50 тисяч за виступ. Він також розповів, що заробіток українських артистів суттєво зменшився на сьогоднішній день через російське вторгнення в Україну. До війни зірки заробляли близько мільйона доларів на рік, а зараз їхній дохід становить приблизно $150-200 тисяч на рік. За його словами, артисти Оля Полякова, Макс Барських, Потап, Монатік та інші мусять жити на заощадження.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR