В одній із областей обмежили продаж алкоголю

У Вінницькій області обмежили продаж алкогольних напоїв.

З 27 вересня купити його можна буде з 6:00 до 22:00. Про наказ повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

"Підписав наказ про заборону продажу алкоголю з 22:00 до 06:00 на території Вінницької області", сказав начальник адміністрації.

Наказ діятиме до закінчення воєнного стану.

Суб'єктам господарювання забороняється з 22.00 до 06.00 год. продаж алкогольних напоїв та речовин, виготовлених на спиртовій основі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Цілодобово залишається заборона на продаж алкогольних напоїв громадянам під час несення служби у правоохоронних органах, Збройних силах України, Національній гвардії, теробороні, інших військових формуваннях та особам зі зброєю.

"Дотримуймося порядку. Поважаймо всіх, хто відстоює цілісність та незалежність України. Працюймо на перемогу", звернувся Борзов.

У Вінницькій області комендантська година діє з 00:00 до 05:00.

Щоб попрощатися із алкоголем, зробіть кількатижневу перерву від його вживання. Для здоров'я мозку відмовтеся від тютюну та алкоголю, радять фахівці.

Звичайна вода, яка не має солоного, кислого, лужного або гіркого смаку, напої без цукру, кофеїну, алкоголю і калорій найкращі джерела рідини.