В РФ потужні вибухи під Курськом. Частину регіону знеструмлено

У російському Курську в ніч проти 29 вересня прогриміли потужні вибухи. Росіяни вже заявили про атаку дронів і роботу протиповітряної оборони.

Безпілотник скинув два вибухові пристрої на підстанцію під Курськом, повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт у Telegram.

"Український безпілотник скинув два вибухові пристрої на підстанцію. Один із трансформаторів спалахнув. Знеструмлено п'ять населених пунктів та лікарню. Пожежні вже виїхали на місце події. Відновлення електропостачання розпочнуть, як тільки це буде безпечно", заявив російський губернатор.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Російські Telegram-канали оприлюднили відео роботи безпілотників і наслідків.

Російський чиновник стверджує, що поблизу Курська працювала ППО. Росіяни традиційно звинуватили в атаці українських військових.

Російське Міноборони заявило, що нібито збило 11 безпілотників над Калузькою і Курською областями РФ.

Окупанти заявили, що нібито ППО РФ знищила 10 безпілотників над Курською областю і ще один над Калузькою.

На світанку 25 вересня у російському Курську знову прогриміли вибухи.

У російському Курську 24 вересня двічі за день сталася атака безпілотників. Український безпілотник уранці атакував будівлю Федеральної служби безпеки (ФСБ) у Курську. Другий дрон влучив у нафтопереробний завод поблизу місцевого аеродрому.

Другий вибух у Курську пролунав через кілька годин після першого. Влада міста заявила, що інформація про ще один збитий безпілотник нібито не відповідає дійсності.