В Україні націоналізують шість заводів російської корпорації

В Україні націоналізують шість заводів російської корпорації

Міністерство юстиції подало позов до Вищого антикорупційного суду

Міністерство юстиції України подало позов до Вищого антикорупційного суду про застосування до співвласників російської корпорації "Група Поліпластик" санкції – стягнення в дохід держави активів.

Офіс генерального прокурора заявив про шість українських підприємств

За даними Офісу генерального прокурора, йдеться про шість українських підприємств, серед яких два трубних заводи.

Російська корпорація підтримує загарбницьку політику

"Російська корпорація – це великий промисловий конгломерат, який спеціалізується на виробництві високотехнологічних полімерних труб та композитних полімерних матеріалів, які мають широке коло застосування. Власники цієї корпорації підтримують загарбницьку політику держави-агресора. Вони матеріально-технічно забезпечують функціонування окупаційних адміністрацій півострова Крим, беруть участь у розробці композитного матеріалу для вдосконалення зразка стрілецької зброї, яка поставляється на замовлення міністерства оборони рф. Здійснюють постачання полімерів до підприємств військово-промислового комплексу рф", - повідомили в Офісі.

Розслідування здійснюються спеціалізованими слідчими підрозділами

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу здійснюється слідчими Головного слідчого управління СБУ, за оперативного супроводу співробітників Департаменту захисту національної державності СБУ (ст. 110-2 КК України).

Читайте також: