В ЗСУ розказали, що відбувається на фронті - свіже зведення

Розпочалася 612-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовуючи тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по цивільних об'єктах.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 60 бойових зіткнень, повідомив уранці 28 жовтня Генеральний штаб Збройних сил України. На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала п'яти ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще чотирьох по зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділи ракетних військ уразили чотири райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, вісім артилерійських засобів, два склади боєприпасів, важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А "Солнцепек" і три засоби протиповітряної оборони противника", - звітує Генштаб.

На Куп'янському та Лиманському напрямках ворог наступальних (штурмових) дій не вів, продовжував перегрупування військ.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Українські війська знову просунулися та відтіснили окупантів на лівому березі Дніпра у Херсонській області. Підрозділи ЗСУ просунулися далі на південь біля Антонівського автомобільного мосту на північ від Олешок (7 км на південь від міста Херсон та 4 км від річки Дніпро).