Вилізла з бідності через Covid-19: жінка почала заробляти $6 тис. за місяць на роботі 18+

Меделін Міллер, колишня вболівальниця, змушена була працювати на п'яти роботах з мінімальною зарплатою. Проте, карантин, спричинений Covid-19, вніс повні зміни в її життя.

З великою кількістю вільного часу, Меделін почала знімати стриптиз для чоловіків. Як тільки пандемія позбавила її роботи, вона розуміла, що може використовувати це вміння для заробітку. Цю історію розповідає Daily Star.

"Це було важко. Я працювала в бутіку, в коледжі, робила багато речей… Але через карантин всі ці місця закрились, і у мене не було грошей… І тоді мені прийшло в голову: «Фактично, я роблю оголені фото безкоштовно, знімаю стриптизові відео, які редагую під музику», - розповіла Міллер, додавши, що відтоді почала отримувати гроші за свої відео.

Наразі, вона заробляє $6 тисяч на місяць на сайті для дорослих. Це набагато більше, ніж її прибуток від п'яти робіт з мінімальною зарплатою. Модель також заявляє, що почувається набагато щасливіше, працюючи в порнобізнесі.

Ще одна приклад успішної жінки в цій галузі - 21-річна Бабі Паломас з Бразилії. Вона заробляє $30 тисяч на онлайн-послугах «дружини на прокат». Вона робить те, що багато жінок ненавидять. Її Instagram підписали більше 110 тисяч людей. Благодаря новій роботі, вона здобула багато прихильників серед чоловіків. Чоловіки платять їй за перегляд футбольних матчів або фільмів без жодних нарікань. Паломас також навіть змушує хлопців відкриватися перед нею й обговорювати своє особисте життя.