Ворог обстріляв Херсонщину: загинула жінка

Окупанти обстріляли будинок у Велетенському: одна жінка загинула, іншу поранено

Окупанти обстріляли житловий будинок у Велетенському на Херсонщині, внаслідок чого 73-річна жінка загинула, а ще одне жінка отримала поранення. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

Російська армія обстріляла житловий будинок у Велетенському. Під завалами опинилися двоє людей

Згідно з повідомленням, 73-річна жінка отримала смертельні травми. Працівники ДСНС звільнили її тіло з-під руїн. 50-річну місцеву жительку з пораненнями ноги та спини госпіталізували.

За інформацією обласної прокуратури, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо порушення законів та звичаїв війни, що призвело до умисного вбивства.

Російська армія обстрілювала Білозерську громаду

Слідство повідомляє, що 1 січня близько 11:10 російська армія атакувала один з населених пунктів Білозерської громади, обстрілюючи його артилерією. Внаслідок атаки зруйновано приватний будинок. Завалу було знайдено тіло загиблої 73-річної жінки, а її 50-річну доньку з пораненнями доставлено до лікарні.

Нічний обстріл Одеси: один підліток загинув

У ніч з 31 грудня на 1 січня російські загарбники атакували Одесу використовуючи безпілотні літальні апарати. По місту було зафіксовано уламки збитих дронів. Унаслідок обстрілу в різних районах міста виникли пожежі в житлових будинках. В результаті нападу загинув 15-річний підліток.