Ворог збільшив активність артилерійських підрозділів

За повідомленням командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерала Олександра Тарнавського у Telegram, російська окупаційна армія продовжує проводити активні піхотні атаки та збільшує активність своїх артилерійських підрозділів. Вони також використовують бронетехніку та авіацію для підтримки піхоти.

За словами генерала, протягом минулої доби російські загарбники здійснили один ракетний удар, провели 13 авіаударів, зареєстрували 55 бойових зіткнень та здійснили 1044 артобстріли в операційній зоні ОСУВ "Таврія".

Тарнавський заявив, що українські воїни стійко тримають оборону та активно діють на визначених напрямках.

Загальні втрати окупантів в операційній зоні ОСУВ "Таврія" в порівнянні з попередньою добою значно зросли. За минулу добу загинуло 576 осіб, втрати техніки становлять 57 одиниць, включаючи 5 танків, 7 бойових броньованих машин, 8 артилерійських систем та 10 автомобілів.

  • Нагадаємо, що триває 662-та доба повномасштабної війни Росії проти України, протягом якої відбулися 89 бойових зіткнень.
  • За минулу добу українські захисники знищили приблизно 1250 російських окупантів. Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну і до 17 грудня 2023 року загальні втрати особового складу окупаційної армії орієнтовно становлять 346070 осіб.