Ворожий дрон вбив поліцейського, який їхав рятувати людей у Вовчанську (відео)

Ворожий дрон вбив поліцейського, який їхав рятувати людей у Вовчанську (відео)

Ворожий дрон пробив автомобіль поліцейських, які евакуювали населення з Вовчанська. Про це повідомив начальник управління поліції Харківської області Володимир Тимошко. Майор поліції Андрій Ладика загинув під час цієї атаки. Він проводив евакуацію місцевих мешканців, які опинилися під обстрілами.

Тимошко зазначив, що поліцейські ризикували своїм життям, щоб врятувати інших людей. "Вони це робили для людей, без припинення навіть на хвилину. Вони вирушили до місця, де треба було надати допомогу, але не встигли дістатися до місця призначення – на їхній службовий автомобіль потрапив російський FPV-дрон. Майор поліції Андрій Ладика загинув на місці, а його колега отримав тяжкі поранення", – заявив Тимошко.

"Сьогодні загинув майор поліції Андрій Ладика. Він займався евакуацією у Вовчанську, там, де пекло, яке влаштувала Росія. З поля бою Андрій разом з іншими поліцейськими Вовчанського вивозив місцевих мешканців з-під обстрілів", – написав Володимир Тимошко.

Майору Андрію Ладиці залишилися син, дочка, дружина і мама.

Раніше російські загарбники вже атакували автомобіль з поліцейським у Харківській області, але тоді ніхто не постраждав. 21 травня правоохоронці їхали на евакуацію мирного населення.

Нагадаємо, в місті Вовчанськ залишилось близько 100 людей, яких російські загарбники тримають у полоні, не випускаючи на евакуацію. Також евакуюють дітей-сиріт, з яких вже вивезли 66 з 123 осіб.

Читайте також: