Застосунок «Дія» перестав працювати під час голосування у відборі на Євробачення

Українці обирають представника на Євробачення-2024

3 лютого українці мають можливість обрати представника країни на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024 у Мальме. Голосування відбувається за допомогою застосунку "Дія". Проте, користувачі звертаються зі скаргами на те, що застосунок не працює стабільно і "впав".

Спочатку застосунок працював нестабільно, а потім навіть після успішного входу в розділ "Сервіси" і вибору опції "Опитування", він відображав повідомлення про помилку.

Розробники застосунку вже прокоментували цей збій і зазначили, що "Дії" потребує трохи часу, щоб відновити роботу.

"Скільки бажаючих проголосувати за свого фаворита нацвідбору! 'Дія' потребує трохи часу, щоб відновити роботу після такої кількості користувачів. Тому, якщо опція 'Опитування' не відкривається - спробуйте проголосувати через декілька хвилин!" - пояснили розробники.

Нацвідбір очолили Юлія Саніна, Василь Байдак і Тімур Мірошниченко. Суддівський склад включає Андрія Данилка, Джамалу і Сергія Танчинця.

Запрошені зірки у фіналі

У фінальному етапі виступлять такі відомі гості: Руслана, Tvorchi, Kalush Orchestra, Jamala, Verka Serduchka, Тіна Кароль, Анастасія Димид і Світлана Тарабарова, Дмитро Шуров.

Нагадаємо, що Румунія вирішила не брати участь у Євробаченні-2024. Замість цього, TVR вклала кошти в інші пріоритетні виробництва та проєкти, зокрема, трансляцію літніх Олімпійських ігор у Парижі та розвиток штаб-квартири TVR Craiova.

Також відомо, що одна країна повертається до участі в Євробаченні після 31-річної перерви.